Stå på egna Ben

jaha då skall man stå på egna ben ! försöka i alla fall!

benen stog jag inte så bra på i morse när jag skulle gå med hundar ! attans vad halt det var. där låg jag som en padda ! med publik och allt. publiken bestog av 3 kunder samt en hund som jag var p väg ut med . aj aj det gjorde ont! men sånt e livet. bara å spåtta i nävarna och se glad ut. en riktigt go puss fick jag av vovven i alla fall. och skrattade gjorde vi . man får ju inte hänga upp sej på bagateller.

men nu e jag stel i hela rygggen ! se hu r det slutar. frå nog bli lite salva på ryggen sen.

skall man räkna hundben å tassar i dag så frå jag nog ta fram räknemaskinen . det bara krylllar av dem hi hi . goa vovar som är så glada. Nu skall jag hämta Bella i hundgården hon vägrar att gå in . 'lskar snön.

ha det nu så bra vi hörs igen kram till er från Lotta å vovvera,

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln