HITTADE EN SÅ ROLIG BILD.

Jaha  nu har det gått en tid igen sedan jag bloggade. har det hänt nått? jo da en del .

det hr avarit helg och jag har varit så glad . varför då? jo Pojkarna har ju varit hemma . och dåskiner solen .

Mäste nog skärpa till mej . kan ju inte längta efter dem jämt.

men Per kom i fredags han har inte farit hemma på ett tag . Hundarna blir så glada när dom kommer hem Harri han står givakt när per kommer . å min lillhusse . Per tränade och tävlad eAgillity  med Harri en gång i tiden och det glämmer Harri aldrig dom had eså roligt tilsammans . sen var det soffmys med harri hela kvällen ja harriMed sitt huvud i Pers knä. lördag då drog alla pojkarna utom Kaj till Örebro för at se på Bandy sådant där pojk kjör. jag br hemma och grejade tja vad jag gjorde har jag glämt men det kcitar väl

på kvällen kom Ola och Alexandra hem oxo och då blev det fullfart igen Nu blev ju Love helt galen . Ola och Love har kul tillsammans .,

 men Love och Harri går igång dom oxo . ja å så Knuthöjdsexpressen hon älksar allt som rör sej . men favoriten är nog Kaj lr nej dom gillar sina småhussar alla hundar . men konstigt nog så har var och en en särskilld relation till nån av pojkarna . söndag då var Ola å Per till säfsen och åkte slalom . HA HA det blev inte så mycke tgjort den dagen heller . men det är härligt när pojkarna kommer hem fasten dom inte är hemma !!!!ha ah dom måste ju hinna så mtcket . och denna gången så vr det slalom på tapeten , skall nog förlja med och prova nån gång.

Stackars Kaj han fick jobba hela tiden , men han han allt med och härja runt med sina bröder ett tag han oxo.

 nu e det måndag och pojkarna har åkt hem . Per till Enköping Å Ola till Örebro .  Kaj e på hemmaplan . tur det ........

det dröjer nog en månad innan Per kommer igen han har mycket  med skolan nu , så vi får nog vänta en månad till inana han kommer hem . men det finns ju dator och telefon det är tur det . ..nu skall jag göra nått till nyta .kramtill er Alla so finns där ute och läser min blogg den är ju lite tungläst men håll til godo ja åså en bild på Harri Å Per i sina glans dagar på Agillityn ...

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln