Hipp Hipp Hurra!

Tänk vad tiden går fort. skall aldrig glämma denna dag för 13 år sedan när vi satt och väntade på att Doris skulle föda sin första valpkull! så spännande Valplådan var klar ochallt runt om kring fixat.

dagen d kom och som vi väntade , var ju inte van att vara hundmorska Då

 

men ganska snart så var valparna födda och mamma Doris ned kom med 8små söta valpar .

en av dessa 8 var en liten goding som jag hela tiden tittade på . men det var ju en hane och vi skulle behålla en tik!!

veckorna gick och det var lite trögsålt. (jag var för petig med valpköparna)

men tillslut så fanns det två hanar kvar Harri å Pricken som han då hette. i dag heter Pricken Rocky . han blev kvar lite längre för jag ville så gärna ha honom kvar i Hällefors å det fick jag . och så var det ju Harri.

jag älskade denna Hund från dag 1. till slut så fanns det ingen återvändo . jag var tvungen att behålla honom .

jag får väl lägga ner min kariär som hunduppfödare . jag bara måste ha kvar Harri

och så blev det . och så har det varit .(men uppfödningen fortsatte vi med) 

Harri har left ett långt härligt liv . och ibland ha han varit utlånad till någon som behövt att låna en vovve ett tag , men tillbaks till oss igen . Han har lltid funnits i våra tankar vart än han varit .

en trogen vän som alltid kommer att finnas kvar på kennel spaceroad. som den Glade sprallige kloke UNDERBARA hund han är.

GRATTIS till ALLA Harrys syskon som i dag finns på jorden men oxo till dem som flyttat till hundhimlen .

 . kram till alla vovvar mattar och hussar .från

JANNE  LOTTA  KAJ  OLA och PER på kennel SPACEROAD.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln